Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amanda O és Musica en espera

2009. 01. 02

Az Amanda O telenovella fokozatosan különféle titkokat fed fel.  A főszereplőt Dantét körözik mert  úgy tűnik, hogy gyanúsítják a  felesége Juliett, meggyilkolásával  aki meghalt a házuk tüzében. A történet egyre érdekesebbé válik az idő múlásával.
A film legutóbbi premiere, amiben Naty játszott a Música en espera  március 19-én lesz. Natalia a filmben Paulát játsza aki terhes.

 

Az Amanda O telenovela befejezése

2009. 01. 15

Tegnap, az uruguayi színésznő Natalia Oreiro, Luciano Castro főszereplésével az interneten keresztül vetített újszerű Amanda O forgatásának vége volt. Felvétel után  Natalia a forgatás utolsó színhelyén virágokat kapott. Natalia a karácsonyt  a szülőhazájában Uruguayban töltötte és január elején  visszatért Buenos Airesbe
Karácsony előtt eltuazott Natalia és Luciano Castro Uruguayba, hol a film utolsó színhelyét forgatták.  A  a forgatás végén Uruguayban, mindenki pohárköszöntőt mondd és megünneplik, a szép munkát. Az igazgatót, Nacho Lecounát is megtapsolják

 

Új film forgatása

2009. 01. 28

Natalia hamarosan el fogja kezdeni forgatni az  új filmjét  melynek címe "No necesitamos de nadie" (nekünk nincs szükségünk senkire). Monica Ayosal fog együtt játszani Naty a filmben.

 

A válság

2009. 03. 09

Többe kevésbé az argentin magazin a válságról ír, melyet Nataliánál és a férjénél, Ricardonál tapasztal.  A heti Semanario,  azt írja a válságról,  hogy részben Natalia az Amandábanl Luciano Castróval, felvett  izzó színhelyek miatt volt  és ez már szakításhoz tudott vezetni. Nataliat,  csak a féltékeny férje de valamint , Luciana Castro,barátnője Elisabeth Vernacci, melyik kezdték kritizálni, az Amanda O-ban felvett sexjelenet miadt.

 

Nati: Ne terjeszenek rólunk hazugságokat

2009. 03. 10

Natalia végül a róla szóló szóbeszédekkel kapcsolatos észrevételeket, amit róla és Ricardóról, szól úgy döntött, hogy befejezi és kizárólagosan a Gente magazinnak, mondta el:" Amit mondanak minden hazugság, nekünk ebből már elég volt. Ennyire gonosz, dühös, és teljesen valótlan. Én tisztelem őket. Többet ne terjeszenek hazugságokat. Köszönöm! Naty. "

 

Musican en espera premier

2009. 03. 20

Március 17-e Nataliala férjével Ricardoval részt vett a Música en espera filmelőzetesein . Norma Aleandro és Diego Peretti színtén megjelentek.
Amint a film véget ért, Natalia kéz a kézben sétált Ricardóval , és különféle lesifotósok üldözték őket. A válságról  bármilyen szóbeszédek lehetősége nélkül ő és Ricardo között: Én nagyon boldog vagyok mondta Ricardó.

 

Interjú a Clarin nevű újságnak

2009. 03. 20

Natalia, Diego és Norma megint összejöttek hogy, új interjú adjanak a Clarin nevű újságnak (19.3). A Música en espera filmről beszélgettek.
Natalia szerint maga a nagy képernyőn levő terhességért nagyon játékos. Könyveket vettem a terhességről. Hernán (igazgató) a terhes nőknek való óránál kiment.

 

Rádióállomás

2009. 03. 28

21:30 után március 26-án, csütörtökön a vendég, Naty. A rádióbeterjesztőkkel ott volt több mint 40 percig. A rádióhallgatók Natalia utolsó albumáról a Turmalinaról halhattak mint például az alas de libertad, melyik Naty írt mikor Olaszországba látogatott. Azt is elárulták, hogy  valószínűleg Naty  jövőre visszatér.

 

Nati:" Miért kellene megmagyarázni azt ami meg sem történt?"

2009. 04. 02

A hétvége Naty és a férje, Ricardo  a San Isidróban levő szórakoztató piacon  volt és a mosolyaikon, látni lehetett, hogy közöttük minden endben volt.

Nem tudom megmagyarázni azt ami meg sem történt, úgy látszik hülye vagyok. Nem tettem semmit ... nekem miért kellene megmagyaráznom valamit? Ez az érv Natalie Oreiro-é volt (31) Mikor a média már vagy 14 napja ilyen boszantó kérdéseket tett fel neki a Ricardóval (51) való kapcsolatuk válságáról.

 

Cadena 3

2009. 04. 08

Natalia Oreiro és Diego Peretti megérkeztek Cordobában, hol a rádió Cadena 3 a Música en espera filmről beszéltek. . Romantikus vígjátékká lépett elő, Buenos Airesben 150 000 néző látta. Oreiro azt mondta a legmeglepőbb dolog abban mikr megnézték a befejezett filmet, látni magát terhesen: Ez a nő teljesen másabb mint én. Ez eszményi munkás, de elfelejti magát. Amikor a barátja távozik, hazudni kezd az anyjának és egyre rosszabb helyzetbe kerül.

 

Martin Fierro 2008

2009. 04. 20

Az Amanda O telenovelát jelölik a Martín Fierro díjjátadáson 2008-ban! Amanda mellett a jelölt nagyon sikeres telenovela Los Exitosos Pells, és Por Amor A Vos. És megint Nataliát választják a harmadik egymást követő éven keresztül a legjobb vígjátékszínésznőnek.

 

 Miss Tacuarembo

2009. 04. 28

Naty a filmfesztiválra ment Punta Del Este-ben (Uruguay), ahol Martin Santry-val bemutatott egy új filmet a Miss Tacuarembó-t. Sajtókonferenciát tartottak de. 11 órakor a szállodában. Natalia azt mondta, hogy ez a film egy személyes kihívás és a színésznő szerint az emberek szeretni is fogják és utálni is. Natalia szintén bevallotta azt, örül a  Música en espera című film sikerének és ezt a filmet hamarosan szintén be fogják mutatni Uruguayban.

 

Las Oreiro

2009. 05. 14

Naty a Las Oreiro újjáépítésén dolgozik Buenos Airesben, ahol nemrég készített egy második emeletet a gyerekek gyűjteményének. Ricardo Naty férje is megérkezett hogy segítsen.

 

El Mural

2009. 05. 25.

Natalia játszik az El Mural filmben.
A film South American városban kezdődik. Azok között a híres színészek között, akik játszanak a filmben, feltűnik Argentinából Cecilia Roth, Miguel Angel Solá és uruguayi Natalia Oreiro Pablo Neruda szerepét Benjamin Vicunát játsza, Chileből.

 

Un sol para los chicos

2009. 08. 10

20:00 után (itt de. 1 óra után) kezdődött el a jótékonysági est az Un Solt para los Chicos melyet  Natalia és Miguel Angel Rodrigó vezet.
21:08, a gyerekeknek összegyűlt  4 382 994 pezó, úgyhogy valószínű, hogy meghaladja az elmúlt évi összeget.
21:59-ig az eredményt kijelentették és egy új rekord, és 5 505 476 pezó. Gratulálok!

 

Díjjátadás Bolíviában

2009. 08. 27

 Natalia és Diego Peretti 18:00-kor tegnap megérkeztek a filmfesztiválra Bolíviában. Ma 16.30 megjelennek egy sajtókonferencián. Pénteken a színészek kapnak egy díjat a Música en espera című filmeben lévő alakításukért.

 

Las Oreiro kollekció

2009. 09. 16

 A tegnap 16 órakkor a rózsakertben Palermóba, Buenos Aires Las Oreiro divatbemutató / nyár 2009/2010.A g yűjtemény még egyszer kihangsúlyozza a derekat és karcsú alaknőstény-alakot. Kivágások, szoknyák, harisnyanadrág......

 

Domingo Amigo jótékonysági esemény

2009. 09. 21

Tegnap Natalia megjelent a Domingo Amigo jótékonysági
eseményen, amit a Foundation Peluffo Giguens szervezett.

Ahogy Natalia ígérte megérkezett Uruguayba és részt vett
jótékonysági eseményekben Domingo Amigoban! És
teljesítete a második ígéretét is, és 2 év után újra énekelt!
A Tu veneno és a Rio de la plata című dalait adta elő. A
videóminőség sajnos nem a legjobb:(

Itt a két videó:

http://www.youtube.com/watch?v=gCm_CSVWUQw

http://www.youtube.com/watch?v=Q--Hn0qrzhs

 

San Sebastian filmfesztivál

2009. 09. 24

Natalia a reggel a San Sebastianban levő filmfesztiválon
megjelent. A 13 perces interjú alatt beszélt a Francia-ról,
elmondta, hogy milyen jó volt eggyütt szerepelni Adrian
Caetanóval és a lányával, Milagrosszal. Végül még
elmondta, hogy még két film van tervben. És, hogy a Miss
Tacuerembo-t is Adrian Caetanoval készítették.

A teljes interjú:

http://rs46.rapidshare.com/files/284532834/Desayunos_Ho
rizontes_-_Film_festival_San_Sebastian_-_Francia_-_Natali
a_Oreiro_-_24.9.2009.avi

 

Nati vendég volt Susan Gimeznél

2009. 10. 05

Natalia vendég volt Susan Gimeznél! Ő bájos volt! A
filmfesztiválokban elért sikerükröl beszélt Franciaországban
és megmagyarázza, hogy a filmet miért nevezik
Franciának..  Naty bevallotta Ricardo féltékeny. Említette a
szereposztást a filmért Freedom Joe-nak ...  20 perc volt és
nem volt olyan, hogy ne mondjanak híreket.

 

Love letters to the future (Egy levél a levegő szerelmeseinek)

2009. 11. 19

Natalia készített egy videót, "Love letters to the future", (egy levél a levegő szerelmeseinek) névvel a jövő nemzedékeinek. 

Hogyan magyaráznád el jövőbeli nemzedékeknek, hogy miért engedjük hogy ez történjen?

Nézd meg a videót és gondolkozz el a kérdésen:

http://www.youtube.com/watch?v=06EMkYlu5k0

 

Natalia Oreiro - Naranja MO

2009. 12. 09.

Színésznő, énekes, divatvállalkozó, aktivista ökológiáért.
Melyik vagy ezek közül leginkább? Kérdeztük őt. 100%-ig
színésznő, mondta Natalia (32) habozás nélkül. Színésznő
akartam lenni mindig is. A többi a kiváncsiság miadt vagyok.

Az aktivistaként betöltött szerepében elkövette azt, hogy
védte a környezetet. Szeretem a természetet. Ha kérdeznél
engem mi a hitem, azt mondanám, hogy a legfontosabb
dolog nekem az a bolygó, ahol élünk. Én tudom, hogy
vannak olyan változások, amik elkerülhetetlenek, de ha
akarjuk meg tudjuk változtatni ezeket a dolgokat. " Az
optimizmusterjesztés".

Szellemes
Nekem 2007 óta van e-mail címem és van egy
mobiltelefonom. Én ennek technológiához nem értettem de
aztán rájöttem, hogy a mobiltelefon jó és nem gonosz, tette
hozzá egy mosollyal.

 

Filmfesztivál Kubában

2009. 12. 11.

Natalia most a filmfesztiválon van Kubában, ahol tegnap bemutatták, a Francia c. filmet. A filmet sugározták a  Charle Chaplin színházban 1500 a nézővel. A Francia és a Música en espera film a fesztiválon jelölés is kapott, ami december 13.-n lessz. Végül készítettek Natyval egy interjút a filmekkel kapcsolatban.

Íme az interjú:

 http://www.youtube.com/watch?v=lq6QSnCGr3I

 

Ohlala újságnak adott interjút

2009. 12.  12


A  HQ által ellenőrzött Ohlala magazin fedőlapján Natalia szerepe! Natalia a magazinnak adott egy érdekes interjút, itt olvasható egy pár mondat belőle.

"2010-ben nem fogok játszani a tévében, és nem tudom, mikor jövök vissza. Meg kell találnom magam más dolgokban is. A film megadja Nekem ezt a lehetőséget."

Mi lett az ebben az évben elkészített két filmel, Música en espera és Francia, a programmal a Canal 7-es csatornán (recurse Natural), a kampányal a Greenpeace és az UNICEF oldalán és a Las Oreiro márkával (gyermekeknek), és néhány TV-reklámban is szerepelt ...

"Nagyon boldog vagyok, úgy érzem, nyugodtabb, a környezet és szórakoztató. Amikor azt kérdezik:" Most te színésznő? ". Nem lehetek mindig színésznő. Kérdik tőlem:" És nem fogsz énekelni? "," visszajössz a TV-be? "Amit tudok: most boldog vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy " soha " nem fogok játszani többet még sok évig szeretnék!"

Mi a terved 2010-re?

"Van két film: Miss Tacuarembo, Dani Umpi független film, és a Mala, a thriller a Adrian Caetanoval. Aztán megyek Londonba, szeretnék javítani az angol tudásomon, igazán elfelejtethető, ha nem használjuk a nyelvet, és én leszek a tanfolyam irányítója"

És, hogy vagytok Ricardo-val?

"Bár a sajtó azt írta szünet, van egy jó ideje közöttünk. Minden alkalommal, amikor egy új projektet ad ki, osztom, és csatlakozom hozzá, legalábbis ha jó az izlése (nevet). De mik is, a projektek ... Én nagyon boldog vagyok új albuma kiadása óta, tudom fejből az összes dalt, akkordokat ... boldog vagyok. "

 

Gente magazin

2009. 12. 16

A Gente "Hírességek a 2009-es", fedőlapján natalia látható. A magazin tartalmaz egy cikket a Natalie "Elment a La Habana, ott bemutatta a Francia filmet a latin-amerikai filmfesztiválon. Folytatás"Jövőre először angol nyelven!"

Djíra jelölték a Musica en espera c. filmet

2009, 12, 16

A Sur díjjátadó ünnepségén, jelölték a Música en espera c. filmet több kategóriában. Natalia részt vett az ünnepségen, de a film, sajnos nem nyert egy kategóriában sem.

 

Gente magazinnak adott interjút

2009. 12. 17

A második látogatása során Kubában interjút adott a Gente magazinnak, ahol tudomásunkra hozta, hogy jövőre várható nem 2, hanem 3 film, és hogy az egyik egy amerikai film Freedom from Joe! Azt tervezi, hogy visszatér a televízióhoz 2011-ben....

 

A meg érdemelt pihenés

2009. 12. 29

Natalia most már családjával Uruguayban van és élvezi a jól megérdemelt pihenést. :)